Skogsduellen: Audi A4 Allroad vs. Volvo V60 Cross Country

Luksus i terrenget

To filosofier - og to fullverdige konkurrenter. Her får du luksusbil og offroader i samme pakke, og de passer like bra i byen som langt til skogs.

WANNABE: Stasjonsvognene som egentlig vil være SUV, Audi A4 Allroad og Volvo V60 Cross Country, fletter sammen fordelene mellom stasjonsvogn og SUV. Det gir framkommeligheten til SUVen og komfort og kjøreegenskaper fra stasjonsvogna. Foto: Jamieson Pothecary
WANNABE: Stasjonsvognene som egentlig vil være SUV, Audi A4 Allroad og Volvo V60 Cross Country, fletter sammen fordelene mellom stasjonsvogn og SUV. Det gir framkommeligheten til SUVen og komfort og kjøreegenskaper fra stasjonsvogna. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Duellantene kan enkelt erstatte bruksområdene til en SUV. De føles svært kompakte, snertne og lettkjørte, men er samtidig romslige for en familie på fire. De har firehjulstrekk, diesel, automat, høy bakkeklaring og høy komfort.

Legg på litt plastikk for å få den tøffere og hev den for å få offroad-looken på plass, og vipps har du en bil som tar deg litt lenger.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer