Premium stasjonsvogner i duell:

Volvo V90 er salgsvinner, men hvor god er den mot Audi A6?

Stasjonsvogner var Audis Paradegren. Men V90 knuser alle i salg.

TO BREDE OG TØFFE: Audi er tilbake med ny A6, men stasjonsvognmesteren har fått konkurranse fra uventet hold. Foto: Jamieson Pothecary.
TO BREDE OG TØFFE: Audi er tilbake med ny A6, men stasjonsvognmesteren har fått konkurranse fra uventet hold. Foto: Jamieson Pothecary. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Audi A6 Avant har alltid vært flaggskipet blant stasjonsvogner. De begynte lenge før Mercedes og BMW med karosseriformen og tok de fleste på senga med firehjulstrekk i samme slengen. Nå tilbyr alle den samme pakka og mer til. Volvo har spilt kortene riktig og er definitivt dens skarpeste lastekonkurrenten for øyeblikket.

Til og med juli ble det solgt 13.651 stasjonsvogner i Norge. Volvo V90 og V90 CC står for 2.026 av dem. De ligger på 8. plass totalt av bilsalget i Norge og selger bedre enn Volvos bestselgende SUV, XC60. På sølvplass ligger Passat, med 1756 biler og Octavia hakk i hel med 1749.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer