Astma stopper Billy Joel

49 år gamle Billy Joel plages sterkt av astma. Han måtte avlyse dagens utendørskonsert i Manchester, hvor han skulle synge sammen med selveste Elton John.

Nesten tretti tusen tilskuere i Manchester fikk sangerens unnskyldning da han på grunn av kraftige astmaplager var nødt til å avlyse konserten i kveld.

Sangeren kunne ikke opptre da han fikk astmaanfall og pustevansker. De åpne utendørs konsertene på turnéen gjør sangeren spesielt utsatt for astma-plager.

Elton John

Konserten er en av fire spesialkonserter Billy Joel skal holde med sangeren Elton John.

- Jeg føler meg elendig, ikke bare for mine egne fans, men også for de som ville se Elton, sier Joel til Associated Press.

Den 49 år gamle sangeren skulle i løpet av konserten spille sammen med Elton John. Meningen var at de skulle sitte mot hverandre på hvert sitt piano, komme med kommentarer, og synge. Da Billy Joel ble syk ville ikke Elton John gå på scenen alene.


Billy Joels astma ble verre da de to holdt en konsert i Glasgow på tirsdag.

Fordi begge sangerne er opptatt framover, er det ikke mulig å forskyve konserten i Manchester. De to gjenværende konsertene på Wembley i London neste helg vil derfor være siste sjanse å se disse to unike stjernene sammen i år.

De konsertene vil gå som planlagt, skriver Associated Press.