Bare Bob var sur

Bob Dylan våknet uskjønt i går formiddag av Musikkens Dag i Oslo. Legenden kontaktet politiet for å få stoppet bandet som spilte utenfor suiten hans på Grand Hotel. Men det klarte han ikke. Det var nemlig politiet som spilte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Iblant kan det bare bli for mye musikk for eldre herrer. Bob Dylan våknet i sin suite på Grand Hotel i 12-tida av et bluesband som spilte på gata nedenfor. Han ringte ned til resepsjonen, som så ringte til politiet for å få slutt på bråket.

Politiet rykket ut, bare for å oppdage at det var Blues in a Cop som spilte. Gruppas besetning var fire polititjenestemenn fra Oslo politikammer. I uniform!

Spilte videre

- Shit happens! repliserte bandmedlemmene til sine jobbende kolleger, vendte ryggen til og spilte videre. For det skulle sterkere krefter enn Bob Dylan til for å stoppe musikken i Oslo Sentrum i går. 1000 musikere i 200 band fra 10 scener holdt det gående i 10-11 timer, og bygatene var stuvende fulle av lydhøre borgere. Kveding, jazz, blues, flamenco, bygdedans, punkglampop, sekkepiper, bossanova, kor, reggae, disco, house, musical, viser, hip-hop, rockabilly og finvær.

Utvider ?

- Musikkens Dag har vært i namsretten sju ganger for påstander om brudd på støyforskriftene. Hver gang har anklagene kommet fra hoteller i sentrum. Og hver gang har vi vunnet,sier prosjektleder Marius Løddesøl. Folkefest som sagt, men er det opp til Løddesøl & co. kan Musikkens Dag bli mye, mye større.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer