Gretne Girls

I sitt første radiointervju siden bruddet med Geri, ba de programlederen om å passe sine egne saker. De fire gjenværende Spice-jentene gjorde ingen forsøk på å skjule sin irritasjon over det de oppfattet som dumme spørsmål.

DJ og programleder Kevin Greening i Radio 1 fikk en tøffere oppgave enn forventet da han fikk de fire forlatte Spice-jentene i studio i går. For å være hyggelig, og starte det første radiointervjuet i en ufarlig ende, spurte han dem:

- Så dere kampen mellom England og Tunis?
- Vet du hva? Vi er her for å snakke om turneen vår, ikke fotball, kom det kontant fra Baby Spice.
Men det viste seg å være en sannhet med modifikasjoner, siden Victoria Adams har svært nære forbindelser til fotballspilleren David Beckham. Og det at Beckham måtte følge kampen fra sidelinja var, ifølge popstjernen, uproblematisk. Det var ikke resten av intervjuet.

-Pass deg!

Isen var såvisst ikke brutt mellom plateprater og plateselgersker. Kevin Greening ville vite mer om bruddet med Geri Halliwell, men fikk beskjed om å passe sine egne saker.

- Hør her kamerat, hvis du tror at du skal få den historien eksklusivt må du tro om igjen, var Mel B's svar på tiltale.

- Alt du behøver å vite er at Geri har gitt seg, og at Spice Girls fortsetter, kompletterte Mel C. Dessuten var hun aldri sjefen, selv om det kunne virke sånn innimellom.

Fansen

I det ikke helt vellykkete radiointervjuet ba krydderjentene fansen om ikke å forlate dem, selv om altså Geri gjorde det. For å presse fram noen skikkelige svar på spørsmålene sine hevdet DJ Kevin at spørsmålene han stilte var de samme som fansen sitter igjen med.

- Nei, vi har snakket med mange av fansen, og de spurte ikke om bruddet.

- Kanskje de var for høflige til å spørre?

- Nei ikke lyv! Det er bare pressen og gjengen deres som bryr seg, hevdet en sint Baby Spice.

Vred seg unna

Etter intervjuet sa Kevin Greening til BBC online at jentene virket forberedt på bråk.

- Vi var på kant fra begynnelse til slutt. De hadde åpenbart forventet seg en hard kamp i utgangspunktet. Det de ikke sa var trolig mer avslørende enn det de sa, hevdet Greening.