Stjelte for å overleve

Før Spice Girls ble dannet hadde Mel C. (24) nesten ingen penger. Nå avslører popstjernen hvordan hun overlevde: - Jeg stjelte mat på supermarkedet, forteller hun.

Mel C. avslører sin noe tvilsomme fortid i siste utgave av magasinet Loaded. Sporty Spice var arbeidsledig i to år fra hun var 18 år til hun var 20 år. Noen ganger var hun så sulten at hun stjelte mat i butikken.

- Jeg og vennene mine brukte å gå inn med tomme varekasser, fylle de, og gå ut igjen uten å betale, sier Mel C, som ikke er noe stolt av det hun har gjort:

- Jeg fikk en ekkel følelse, men jeg hadde ikke noe valg. Det går ikke an å overleve når man er arbeidsløs.

Gikk på nervene

Mel C. forsøkte gjentatte ganger å få jobb - hun gikk på audition og forsøkte å bli danser. Men uten hell. I dag har hver av de fem krydderjentene tjent minst 140 millioner hver. For bare fem år siden måtte Mel C. overleve på 60 kroner dagen.

- Hvis jeg skulle reise til London konstet togbilletten 45 kroner, og resten av pengene skulle holde til mat. Det gikk meg på nervene, forteller superstjernen.

- Det var ikke noe vanskelig å stjele på supermarkedet, det jobber mange ungdomer der og mange av dem bryr seg ikke om slikt.

Mel C. forteller også i intervjuet at hun har blitt mye roligere de siste årene. En perfekt kveld for henne er å sitte hjemme i sofaen med et glass vin.