Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Følg OL i Atlanta

Det kommer neppe som noe sjokk på garvete surfere at også OL i Atlanta er sterkt representert på Internett. Det finnes et vell av tilbud for den som har tenkt å benke seg foran TV-skjermen de neste ukene.

Selve "sjefssida" er TheOfficial Olympic Web , som drives av Atlantas olympiske komite. Her finner du full oversikt over alt som skjer innen alle idrettsgrener, samt over alle offisielle, utenomidrettslige arrangementer som går av stabelen under OL. Skulle du være etternøler og ha lyst til å kaste deg på et fly i siste liten, finnes det billett-og reiseinformasjon også.

Enklere og fattigere på bilder og grafikk, men etter vår mening bedre og mer oversiktlig er søkemotoren Yahoos OL-side . Her finner du alt du trenger som hjemmesitter. Det er svært enkelt å finne de idrettsgrenene du er interessert i. Samtidig finnes en utmerket nyhetstjeneste med det siste fra den olympiske leir.

Her har imidlertid Yahoo sterk konkurranse fra utallige andre amerikanske medier. De fleste større amerikanske medier har egen OL-service, men TV-kanalen CNN og dagsavisa USA Today ser ut til å være best forberedt.