- Jeg ble terroristert av Hong Kong-mafia

Nordmann stenger nettsider for lydinteresserte Robert Lundemo Aas fra Lillestrøm har lenge drevet en av verdens mest populære nettsteder for lydinteresserte. Nå har han stengt sidene sine. - Noen i Hong Kong» likte ikke det jeg skrev, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sidene er drevet fullstendig ukommersielt, og inneholder ikke annonser. Robert Lundemo Aas er uavhengig og fri til å skrive hva han vil. Men det er det tydeligvis ikke alle som liker:

De siste ukene er han blitt «spammet» fra en nettadresse i Hong Kong, forteller han - «noen» i Hong Kong skal ha sendt ut en mengde falske brev i hans navn - tydeligvis for å sverte ham og nettsidene hans.

- I «spammen» reklamerte de for sidene mine. Om jeg ikke hadde stengt sidene, ville mange trodd det var jeg som sendte det. De liker tydeligvis ikke at jeg på sidene advarer mot å handle med dem, skriver Lundemo Aas i en e-mail til Dagbladet :på nettet.

De fiendtligsinnete avsenderne i Hong Kong skal selv selge piratkopiert programvare og tvilsomt elektronisk utstyr, hevder han.

Altetende DVD

Nylig kom de nye DVD-spillerne og platene på markedet. Det dreier seg om CD-spillere og plater som også kan vise spillefilm.

I Norge skal det i utgangspunktet bare selges spillere som kan vise DVD-plater ment for Europa - ikke plater laget for det amerikanske markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer