Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nett-sjekking har eksplodert

For tre månder siden ble norske Scandinavian Singles Net (SSN) lansert. I forrige uke var nær 12000 personer innom kontaktsidene deres. - Kvinner som registrerer seg hos oss, risikerer å få mellom 20 og 40 svar i uka, sier markedsansvarlig Henriette Hedløv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Internett er internasjonalt, og særlig i USA har det vært mange kontakttjenester. I Norge har SSN i løpet av kort tid fått en ganske unik posisjon. Og tjenesten er gratis.

- En rekke personer har kansellert annonsen sin fordi de har truffet noen, og andre fordi de har fått så mange svar som de har tid til å rekke over, sier Henriette Hedløv.

Av de rundt 1500 kontaktsøkende som har lagt ut opplysninger om seg selv, er 95 prosent nordmenn. 200 av dem er kvinner.

- Må melde seg

- Det er for få kvinner, og vi strekker oss så langt at vi til og med printer ut svar og sender dem som brev til kvinner uten nett-tilknytning. Alle får tilbud om gratis e-post-adresse, sier Hedløv. Hun skryter av mennene som har registrert seg hos dem.

- Snittalderen på mennene er 30 år. Veldig mange av dem er «oppegående», ressurssterke og velutdannede, sier hun.

Undersøkelser av den norske nettbefolkningen viser at det er flest menn på nett. De er noe yngre enn landsgjennomsnittet, men de har høy utdanning og tjener godt.

Ikke sexfokusert

Henriette Hedløv sier at de sjekker informasjonen som blir lagt ut og har valgt å kutte ut alt som har med sex å gjøre.

- Internett blir fort assosiert med sex - vi vil være noe annet. Vi har valgt å skape et hyggelig og uformelt treffsted hvor folk skal føle seg vel, sier hun.

I tillegg til kontakttjenesten er det også prategrupper hos SSN. Henriette Hedløv sender hver uke ut nyhetsbrev der hun på en personlig måte forteller dem som har registrert seg om hva som skjer på nettstedet.

- Vi tar ikke betaling nå, men ser på hvordan vi kan få tjenesten finansiert ved hjelp av samarbeidspartnere, sier Hedløv.

SINGLE-NETT: Henriette Hedløv ... får kontakt på nettet ...