Ny Bowie bare på Internett

David Bowies nye singel får du aldri kjøpt. 12. september kommer «Telling Lies», som bare blir å høre på Internett. Der presenteres låta i tre versjoner.

Nordmenn som overvar Bowies opptreden på årets Roskilde-festival, eller konserten i Reykjavik, vil dra kjensel på «Telling Lies». De tre miksene blir lagt ut på nettet 12. september klokka 04.00 om morgenen. Følgende versjoner kan lastes ned:

· Feelgood jungle-mix (Bowies egen).

· Paradox-mix (Signert A Guy Called Gerald).

· Adam-F-mix.

Snakk med Bowie

Det er en av direktørene i Virgin records, Nancy Berry, som har funnet på Internett-sleppet.

- Det er ikke helt uten grunn at vi velger David Bowie som vår første eksklusive Internett-utgivelse. Han har alltid vært banebrytende og innflytelsesrik, sier Berry.

Plateselskapet har også overtalt Bowie til å stille opp på en cyber-konferanse på direkten samtidig som låtene blir sluppet.

Dansejobb

Allerede nå kan du begynne å sende spørsmålene dine til Bowie via E-mail. Send kommentarer og spørsmål til den offisielle David Bowie Web-site, http://www.davidbowie.com og vent tålmodig på svar 12. september.

Denne helga og neste uke spiller David Bowie i Philadelphia, New York, Baltimore og Boston. Han trengte et avbrudd i studioarbeidet med det andre albumet i «Nathan Adler»-syklusen og ville oppleve intimiteten i klubbene han ikke har spilt i siden slutten av 60-tallet.

NETTFRIK: David Bowie gir ut plate på Internett 12. september. Samme dag som plata legges ut på nettet, snakker han med fansen i en direktesendt cyber-konferanse. Foto: AGNETE BRUN