Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ny Bowie bare på Internett

David Bowies nye singel får du aldri kjøpt. 12. september kommer «Telling Lies», som bare blir å høre på Internett. Der presenteres låta i tre versjoner.

Nordmenn som overvar Bowies opptreden på årets Roskilde-festival, eller konserten i Reykjavik, vil dra kjensel på «Telling Lies». De tre miksene blir lagt ut på nettet 12. september klokka 04.00 om morgenen. Følgende versjoner kan lastes ned:

· Feelgood jungle-mix (Bowies egen).

· Paradox-mix (Signert A Guy Called Gerald).

· Adam-F-mix.

Snakk med Bowie

Det er en av direktørene i Virgin records, Nancy Berry, som har funnet på Internett-sleppet.

- Det er ikke helt uten grunn at vi velger David Bowie som vår første eksklusive Internett-utgivelse. Han har alltid vært banebrytende og innflytelsesrik, sier Berry.

Plateselskapet har også overtalt Bowie til å stille opp på en cyber-konferanse på direkten samtidig som låtene blir sluppet.

Dansejobb

Allerede nå kan du begynne å sende spørsmålene dine til Bowie via E-mail. Send kommentarer og spørsmål til den offisielle David Bowie Web-site, http://www.davidbowie.com og vent tålmodig på svar 12. september.

Denne helga og neste uke spiller David Bowie i Philadelphia, New York, Baltimore og Boston. Han trengte et avbrudd i studioarbeidet med det andre albumet i «Nathan Adler»-syklusen og ville oppleve intimiteten i klubbene han ikke har spilt i siden slutten av 60-tallet.

NETTFRIK: David Bowie gir ut plate på Internett 12. september. Samme dag som plata legges ut på nettet, snakker han med fansen i en direktesendt cyber-konferanse. Foto: AGNETE BRUN