Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skriv med Stones-gutta

Vil du skrive roman med Mick Jagger og Keith Richards? På Internett har du nå sjansen til å bli med gutta på et meget spesielt skriveprosjekt.

The Rolling Stones har egne web-sider på Internett der gruppa kommuniserer med fansen. Både Mick Jagger og Keith Richards er aktive på nettet, og rett som det er trekker de med seg venner i vidløftige, delvis selvbiografiske, skriveøvelser. Prince, David Bowie, Micks kone Jerry Hall og Patti Hansen, Keiths halvt norske kone, er blant dem som har vært innom web-sida for å sette spor etter seg.

Stafett

Nå er det fritt fram for deg også. The Rolling Stones Organisation oppfordrer alle som besøker Internett-adressen til å bidra i en romanstafett. «Hjelp oss å skrive Stones-fiction!», lyder oppfordringen. Enkelte av historiene har surret og gått i to år.

En av de desidert sterkeste historiene er det Keith Richards som har dratt i gang. «Natta jeg spydde golfballer» oser av Jack Daniels, tequila med tabasco og gammal fyll. Dessuten reker det en og annen villig jentunge inn og ut av historien.

Andre etappe

Keith Richards leverte stafettpinnen til Mick Jagger, og også han har klemt inn lett gjenkjennelig Stones-historie. Etter hvert som historien har sust fram, med flere hundre bidragsytere, har eventuelle sensorer mislykkes i å gripe inn mot «grovt språk og usedelig livsførsel». Det er blitt en saftig skrøne, med snev av sannhet her og der.

Vil du være med på moroa, så klikker du deg fram til "Stones Fiction"på menyen.