Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Skriv til en superkjendis!

For dem som har mulighet til å surfe på nettet finnes det en del «søkemotorer» - nettsider som hjelper deg å finne noen. Så hvorfor ikke skrive til Bill Clinton, Frank Sinatra, Sigbjørn Johnsen - eller paven for den saks skyld!

Søkemotoren Four-11 spesialiserer seg i e-postadresser verden rundt. Vi gikk i gang med å lete opp adresser til Norges og verdens superkjendiser. Vær oppmerksom på at folk på nettet ikke alltid er hvem de gir seg ut for å være. Da vi søkte på Gro Harlem Brundtland, fikk vi følgende svar: gro@bigthing.no - der «bigthing» er en spøkefull oversettelse av «Storting» til engelsk...

Både Storting og regjering har imidlertid en viss orden på e-posten sin. Oftest har departementene og partiene fellespost. Du når altså ikke fram til politikerne direkte.

Men enkelte unntak finnes det.

Miljøvernminister Torbjørn Berntsen kan du nå direkte på thorbjorn.berntsen@mdpost.md.dep.telemax.no . Finansminister Sigbjørn Johnsen treffer du på: sigbjorn.johnsen@fin.dep.telemax.no

Eller hva med Mick Jagger: mp-lynch@ux7.cso. uiuc.edu

Hvis personen virkelig er selveste Mick, vil jeg tro han føler han har gjort noe dumt ved å legge e-postadressen åpen ute i cyberspace.

Eller se hva vi fant på gode, gamle Frank Sinatra: frank.sinatra@lucky13.com , roger_david@fascist.netcom.netcom.com eller titanide@pubnix.net .

Denne skal være bankers, tror vi. Lauren Savoy - kona til eks-aha Pål Waaktaar og medlem av gruppa Savoy: 76753.2636@compuserve.com .

I hvert fall er adressaten bosatt i New York, slik paret jo er. E-post har hun også - har vi lest. Film-helten Brad Pitt kan du muligens skrive til på denne adressen: eng40604@babe.land .

Lykke til!