X-files-Scully: Ny og sexy på nettet

Agent Dana Scully (Gillian Anderson) fra TV-serien X-files er ute med en danselåt sammen med dance/techno/ambient-gruppa HAL. Singelen ble lansert på Internett i går kveld, sammen med en svært erotisk video.

Hollywood og platebransjen er ikke alltid så samkjørte, men de prøver. Når noen først blir kjent fra TV-skjermen eller filmlerrettet, er veien ikke lang til platestudioet. Om skuespilleren kan synge og spille, er ikke så nøye. Det viktigste er å ha et kjent navn.

Singelen «Extremis» er godt timet. I disse dager vises 24 episoder av «X-files» på skjermen i USA. Her hjemme vises de på TV2 hver torsdag fra og med i morgen kveld.

Erotisk

I TV-serien framstår agent Scully som den skeptiske og lett erotiske motparten til den overtroiske og nærmest aseksuelle agent Mulder (David Duchovny). De to jobber sammen og er svært gode venner, men det oppstår aldri noe kjærlighetsforhold mellom dem. Hvis da ikke manusforfatteren til de kommende episodene har bestemt det annerledes...

Gillian Anderson holdt pressekonferanse for å lansere «Extremis» i London i går ettermiddag. Konferansen ble obverført direkte på Internett, via Cee-U-Cee-Me - et program som gjør det mulig for folk på nettet å både se hverandre og snakke sammen samtidig.

Forført

I videoen som følger singelen blir Anderson forført av merkelige romvesener - helt i tråd med «X-files». Hun overlater lite til fantasien - bortsett fra at hun har sine ord i behold når hun på nett-konferansen sier at hun tross alt ikke kler av seg.

Gruppa HAL, som backer henne, er et forholdsvis ubeskrevet blad innen popverdenen. Men i går sverget de på at de aldri hadde sett «X-files», og at de hadde plukket opp Gillian fordi hun var den prfekte vokalist for bandet. Tro det den som kan.

Her

finner du alt du trenger å vite om Gillian Andersons nye karrière som pop-artist. En smakebit fra vidoen får du også, samt lydfiler med alternative mikser av «Extremis».

SEXY: Slik har du aldri sett agent Scully før. Gillian Anderson er brennheit vamp med sans for fremmede vesener i videoen til techno-låten «Extremis». SOBER OG SAKLIG: Slik framstår Gillian Anderson som agent Scully i «X-files».
SOBER OG SAKLIG: Slik framstår Gillian Anderson som agent Scully i «X-files».