X-files-Scully: Ny og sexy på nettet

Agent Dana Scully (Gillian Anderson) fra TV-serien X-files er ute med en danselåt sammen med dance/techno/ambient-gruppa HAL. Singelen ble lansert på Internett i går kveld, sammen med en svært erotisk video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood og platebransjen er ikke alltid så samkjørte, men de prøver. Når noen først blir kjent fra TV-skjermen eller filmlerrettet, er veien ikke lang til platestudioet. Om skuespilleren kan synge og spille, er ikke så nøye. Det viktigste er å ha et kjent navn.

Singelen «Extremis» er godt timet. I disse dager vises 24 episoder av «X-files» på skjermen i USA. Her hjemme vises de på TV2 hver torsdag fra og med i morgen kveld.

Erotisk

I TV-serien framstår agent Scully som den skeptiske og lett erotiske motparten til den overtroiske og nærmest aseksuelle agent Mulder (David Duchovny). De to jobber sammen og er svært gode venner, men det oppstår aldri noe kjærlighetsforhold mellom dem. Hvis da ikke manusforfatteren til de kommende episodene har bestemt det annerledes...

Gillian Anderson holdt pressekonferanse for å lansere «Extremis» i London i går ettermiddag. Konferansen ble obverført direkte på Internett, via Cee-U-Cee-Me - et program som gjør det mulig for folk på nettet å både se hverandre og snakke sammen samtidig.

Forført

I videoen som følger singelen blir Anderson forført av merkelige romvesener - helt i tråd med «X-files». Hun overlater lite til fantasien - bortsett fra at hun har sine ord i behold når hun på nett-konferansen sier at hun tross alt ikke kler av seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer