- 10 000 nye fattige under de rødgrønne

KrF fortsetter angrepene.

KRITISERER: Dagfinn Høybråten og Krf-ledelsen har brukt mye tid på landsmøtet så langt, med å kritisere regjeringen.  FOTO: SCANPIX
KRITISERER: Dagfinn Høybråten og Krf-ledelsen har brukt mye tid på landsmøtet så langt, med å kritisere regjeringen. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Fattigdom — både vår egen og den ute i verden — blir en av hovedsakene til Kristelig Folkeparti i valgkampen, og i morges fortsatte de frontalangrepene på regjeringen.

- Flere fattigeTidligere miljøvernminister Knut Arild Hareide, som ledet partiets programkomité, benyttet sin åpningstale på 1. mai til å angripe regjeringens fattigdomspolitikk.

— Vi så nylig tall som viser at vi har fått 10.000 flere fattige under de rødgrønne, og det var før finanskrisen satte inn, leder Knut Arild Hareide i KrFs programkomité.Kristelig Folkeparti mener de rødgrønne, og spesielt SV, som har fattigdomsbekjempelse som en av sine hovedsaker, har sviktet grunnleggende i fattigdomskampen. Partiet lanserer derfor en rekke tiltak i forslaget til partiprogram for neste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer