10 år gammel jente skadd i firhjuling-ulykke i Hedmark

To jevnaldrende jenter på hver sin ATV krasjet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Den alvorlig skadde jenta krasjet med en jevnaldrende jente. De to skal ha kjørt hver sin ATV da ulykken inntraff.

Jenta er fraktet med luftambulanse til Ullevåll og skadene betegnes i 22.50-tida som moderate, ifølge sykehusets kommunikasjonsrådgiver, Alf Bøhler. 

(Dagbladet): Ei 10 år gammel jente er skadd og hentet med luftambulanse etter å ha vært innblandet i en ATV-ulykke i Grue Finnskog i Hedmark fredag kveld.

Hun skal være ved bevissthet, men er alvorlig skadd, opplyser politiet overfor Dagbladet.

- Vi har ikke avklart hva som er skjedd, men patrulje på stedet som jobber med de ordinære tekniske undersøkelser. Det er ei 10 år gammel jente som er skadd. Alvorlig skadd, men ikke livstruende, sier operasjonsleder Jan Egil Gilberg til Dagbladet i 20.45-tida.

Det er uklart hva som har forårsaket ulykken.


- Hun var nok ikke og kjørte alene, vi antar at det var en voksen sjåfør med. Hun er fløyet til et sykehus, vi vet foreløpig ikke hvor. Hun betegnes som alvorlig skadd, sier Gilberg.

Geir Rygh, operasjonsleder, informerte først om at det var en 60 år gammel kvinne som kjørte den andre ATV-en. Det medfører ikke riktighet, oppdaterer politiet fredag kveld.

- Det skal ha vært to ATV-er som krasjet på et vis. Det skal ha vært en jevnaldrende jente som fikk skrubbsår, hun er uskadd. Det stemte ikke slik vi uttalte om at det var en 60 år gammel dame hun krasjet med, sier Rygh.

Politiet ble varslet om ulykka klokka 19.05.

Dagbladet kommer med mer.