Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

10-åring brent levende i India

Ville ha erstatning for ødelagt sykkel av bryllupsfølge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) 10 år gamle Sajneev skal ha blitt brent levende forrige torsdag i Alipur i utkanten av New Dehli i India. En gruppe menn i et bryllupsfølge skal stå bak ugjerningen, melder NDTV.

Guttens sykkel ble påkjørt av en bil, og den dødelige mishandlingen skal ha startet da gutten ville ha erstatning for den ødelagte sykkelen.

I bilen satt en gruppe menn som fulgte en brudgom til en bryllupsfest. Mennene, som skal ha vært fulle, gjøv løs på tiåringen og tok ham med ut på ei slette. Senere ble hans forbrente kropp funnet av en lokal bonde.

- Vi kunne ikke finne gutten noe sted, og vi lette alle etter ham. Da vi endelig kom ut hit, kunne vi identifisere ham, sier offerets far Vijendar Singh.

Bryllupet ble stanset, men brudgommen stakk av fra politiet. Noen familiemedlemmer er imidlertid pågrepet av politiet.

- Gutten syklet inn i bilen, hvorpå mennene skjelte ham ut, tok ham med seg og satte fyr på ham, sier et øyenvitne til NDTV.

Politiet etterforsker hendelsen som et drap, men uttaler at de ikke kan si om gutten ble brent levende før de får se obduksjonsrapporten.

- Vi etterforsker saken fra alle vinkler. Flere team forfølger ulike spor, sier S P Hooda i Dehli-politiet til tv-kanalen.

Folk i landsbyen er sinte. De anklager politiet for å ha latt gjerningsmennene slippe unna. Situasjonen i området er spent, og myndighetene har satt i verk sikkerhetstiltak for å stagge protestene, melder NDTV.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media