- 10-åringen sa han var dverg og at han var på vei hjem for å hente førerkortet

Tok med sin 18 måneder gamle lillesøster på kjøretur.

BEDT OM HJELP: 10-åringen sto langs veien utenfor Nordsinni kirke, ved det grønne punktet på kartet, da brøytebilsjåfør Bjørn Hagen kom kjørende. I bilen satt 10-åringens 18 måneder gamle lillesøster. Skjermdump: Google Maps
BEDT OM HJELP: 10-åringen sto langs veien utenfor Nordsinni kirke, ved det grønne punktet på kartet, da brøytebilsjåfør Bjørn Hagen kom kjørende. I bilen satt 10-åringens 18 måneder gamle lillesøster. Skjermdump: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 10-åringen som grytidlig i dag tok med seg lillesøstera på en 15 kilometer lang kjøretur, skulle besøke bestemora si, forteller brøytebilsjåføren som møtte de to etter at de havnet i grøfta.

- Når det gikk som det gikk, så er saken egentlig ganske morsom - selv om slikt selvfølgelig ikke burde skje. De to hadde tenkt seg til bestemora si i Valdres, forteller Bjørn Hagen.

- Helt normalt Han kjørte brøytebil da han i 06.30-tida oppdaget en gutt langs veien utenfor Nordsinni kirke ved Dokka. Ved innkjøringen til kirken lå en bil i grøftekanten.

- Gutten sto og vinket etter hjelp da jeg kom kjørende. Det var ikke før litt etterpå, at jeg så at han hadde en baby i bilen. De oppførte seg helt normalt - det var som om det var helt normalt at de to hadde vært ute og kjørt bil, sier Hagen til Dagbladet.

Da 10-åringen og hans 18 måneder gamle lillesøster havnet i grøfta, var de visstnok på vei til Bagn i Valdres.

Dit måtte de ha kjørt ytterligere 30 kilometer.

- De hadde kledd seg godt, og greier. Etter hva jeg forsto hadde lillesøstera sitti i barnesetet bak i bilen, men da jeg møtte dem var hun i passasjersetet foran. Det var veldig god stemning, sier Hagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer