10 biler påtent i Oslo i natt

Et titalls biler ble totalskadd i påsatte branner i Oslo natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Den første brannen startet på en parkeringsplass i Skansen terrasse. Ti biler ble totalt utbrent, men ytterligere tre biler ble brannskadd, opplyser operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt overfor NTB.

- I tillegg skal rutene ha knust i fire biler. Antakelig på grunn av strålevarme, sier vaktkommandør Bjørn Jensen ved Oslo brann og redningsetat, til Dagbladet.

Politiet antar at brannene er påsatt, og det ble i løpet av natten gjennomført søk i området med hundepatruljer, men uten resultat.

- De er sannsynligvis påsatt. Brannvesenet trodde også det, sier vaktleder Arne Kaspersen ved krimvakta i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Årsaken til at politiet mener brannene er påsatt er at flere biler begynte å brenne samtidig ulike steder på parkeringsplassen, skriver NTB. Vitner sier ifølge politiet at de så to unge mørkkledde gutter løpe fra stedet rett før brannen startet. Ingen personer ble skadd.

Kort tid etter den første brannen ble det meldt om en ny brann i et søppelskur i samme område. I denne brannen ble en bil og en moped totalskadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer