Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

10 hiphopere arrestert for dop

QUART (Dagbladet.no): Ti medlemmer av Equicez-crewet ble arrestert for narkotika i dag. De ti deltog på «Get On The Bus»-tour, som er sponset av Telenor Djuice og Levi's Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanere gjennomførte i dag en razzia i hiphop-gruppa Equicez' turnebuss i Kristiansand. Ifølge politistasjonssjef i Kristiansand ble først et medlem av Equicez-crewet tatt inn rett før klokka 15.30 i dag.

Razziaen av bussen startet rundt 16.00 og fem eller flere medlemmer ble ført bort i håndjern av politiet. Senere i dag ble ytterligere fire tatt inn.

- Vi har funnet mindre mengder narkotika og utelukker ikke at flere personer vil bli tatt inn i løpet av dagen, sier politistasjonssjef Ole Hortemo til Dagbladet.no

Hortemo sier at politiet vil bruke alle hjemler for å komme til bunns i saken.

Alle de ti arresterte er en del av «Get On The Bus»-tour, der Equicez, Vivi, Dörty Oppland med flere har turnert fra Oslo via en del småsteder før avslutningen i Kristiandsand. Turneen er sponset av Telenor Djuice og Levi's Norge.

Etter det Dagbladet erfarer vil politiet også ransake huset hiphoperne har leid i nærheten av Hamresanden camping utenfor Kristiansand.

Det var sivile politimenn fra Stavanger som gjennomførte razzien. Blant de arresterte er Equicez' manager, artisten Vivi og et medlem av reggae-kollektivet Ark Manifest. Det ble også brakt inn en hund som politiet mistenker kan være en ulovlig rase.

Ytterligere fire er arrestert

I alt 10 personer er anholdt på grunn av bese om narkotika.

- Det er funnet mindre mengder med