10 krav til Storberget

Kriminalitetsstatistikken for Oslo for 2007 viser en bekymringsfull økning i lovbrudd innenfor en rekke områder. Vi tror følgende må gjøres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1. OPPRETT MOBILE POLITIPOSTER På grunn av ressursmangelen har politiet i Oslo nedlagt alle politipostene i byen, med unntak av Holmliaposten. Dette fører til mindre synlig politi, redusert aktivitet i forhold til forebyggende arbeid, redusert aktivitet opp mot hverdagskriminalitet og flere henlagte saker. Fremskrittspartiet ønsker å opprette mobile politiposter på hjul etter mønster av politiet i London. Slike enheter trenger liten bemanning og vil kunne flyttes fra område til område etter behov.

2. GI POLITIET RESSURSER TIL Å VÆRE FULLT BEMANNET Fremskrittspartiet krever at politiet gis tilstrekkelig med ressurser slik at det til enhver tid er fullt bemannet. Dersom søkertilgangen er for svak, bør det etableres særskile økonomiske insentivordninger.

3. OPPRETT ET INVESTERINGSBUDSJETT

Politiet og spesielt Oslopolitiet har i lang tid måttet nedprioritere investeringene i nødvendig politiutstyr. Dette gjelder blant annet politibiler og verneutstyr. For å bekjempe kriminalitet må politiet ha utstyr som fungerer. Det bør derfor opprettes et eget investeringsbudsjett slik at politiet ikke må prioritere mellom investeringer og operativ drift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer