10 kvinner dopet og sexmisbrukt

En 30-åring er mistenkt for ha dopet ned og sex-misbrukt ti kvinner. Siktede felte seg selv ved å fotografere kvinnene. Bildene er sentrale bevis i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble 30-åringen fengslet i fire uker i Larvik forhørsrett.

Fem kvinner har til nå anmeldt 30-åringen. Politiet arbeider med å finne de andre kvinnene ut fra bildene som er beslaglagt.

- Vi mener at det er omkring ti fornærmede i saken. Virksomheten til 30-åringen har pågått i en periode på tre måneder, sier politiinspektør Aud Sønderland til Dagbladet.

30-åringen er siktet for å ha dopet ned og utnyttet kvinnene i en hjelpeløs tilstand. Forholdene dreier seg om utuktig omgang og rammes av straffelovens paragraf 193, 2 ledd, ifølge politiet.

Storsjekker

30-åringen drev storsjekkingen i sommer og høst. Ofrene politiet nå kjenner identiteten til er mellom 19 og 41 år. Saken startet da en av kvinnene anmeldte han i slutten av august.

I går ble siktede igjen varetektsfengslet på grunn av fare for bevisforspillelse. Etter det Dagbladet forstår mener politiet og retten at han kan påvirke de fornærmede i saken.

- Min klient nekter all straffeskyld, sier advokat Søren Hellenes til Dagbladet.

Med bildematerialet politiet har kan han ikke nekte for de faktiske omstendigheter, men etter det Dagbladet forstår hevder han at kvinnene var med på samleiene frivillig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer