10 kvinner dopet og sexmisbrukt

En 30-åring er mistenkt for ha dopet ned og sex-misbrukt ti kvinner. Siktede felte seg selv ved å fotografere kvinnene. Bildene er sentrale bevis i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble 30-åringen fengslet i fire uker i Larvik forhørsrett.

Fem kvinner har til nå anmeldt 30-åringen. Politiet arbeider med å finne de andre kvinnene ut fra bildene som er beslaglagt.

- Vi mener at det er omkring ti fornærmede i saken. Virksomheten til 30-åringen har pågått i en periode på tre måneder, sier politiinspektør Aud Sønderland til Dagbladet.

30-åringen er siktet for å ha dopet ned og utnyttet kvinnene i en hjelpeløs tilstand. Forholdene dreier seg om utuktig omgang og rammes av straffelovens paragraf 193, 2 ledd, ifølge politiet.

Storsjekker

30-åringen drev storsjekkingen i sommer og høst. Ofrene politiet nå kjenner identiteten til er mellom 19 og 41 år. Saken startet da en av kvinnene anmeldte han i slutten av august.

I går ble siktede igjen varetektsfengslet på grunn av fare for bevisforspillelse. Etter det Dagbladet forstår mener politiet og retten at han kan påvirke de fornærmede i saken.

- Min klient nekter all straffeskyld, sier advokat Søren Hellenes til Dagbladet.

Med bildematerialet politiet har kan han ikke nekte for de faktiske omstendigheter, men etter det Dagbladet forstår hevder han at kvinnene var med på samleiene frivillig.

Narkosiktet

Politiet mener at siktede har brukt narkotiske midler for å dope ned jentene. Han er nå også narko-siktet etter beslag som er gjort hjemme hos ham.

Etter det Dagbladet erfarer er siktede ikke tidligere sex-dømt, men domfelt for vinningsforbrytelse