100 i odds på liv i rommet

Bookmakerne mener det er 100 ganger større sjanse for å finne liv i rommet enn at Steffen Iversen vinner Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er det engelske bookmakerselskapet William Hill som har senket oddsen på å finne intelligent liv i rommet i løpet av 2004 til 100 ganger innsatsen.

Samtidig gir de 10 000 ganger pengene dersom Steffen Iversens klubb Wolverhampton forlater bunnen av Premier League-tabellen og ender opp som seriemestere i England i mai.

William Hill melder at Beagle 2-landingen på Mars har øket interessen for spill på intelligent liv i rommet, skriver Ananova.com.

- For at vi skal betale ut penger på dette veddemålet, må det komme en offisiell bekreftelse på eksistensen av intelligent, utenomjordisk lin fra den sittende britiske statsministeren, sier talsmann Graham Sharpe i William Hill.

Han presiserer at planteliv eller levende partikler ikke er tilstrekkelig for å gi utbetaling til tipperne.

- Vi håper bare at dersom det er liv på Mars, så er det ikke Elvis Presley som gjemmer seg der oppe, sier Sharpe.

Historien forteller ikke hva oddsen er på at Elvis bor på Mars. Men Sharpes uttalelse gir kanskje grunn til å tro at noen har satset en pen sum på det.

100 GANGER PENGENE: Denne gjengen fra «Men In Black II» representerer romvesenene, som William Hill gir 100 ganger pengene om noen oppdager i løpet av 2004.
MINDRE SANNSYNLIG: Steffen Iversen representerer Wolverhampton. William Hill mener det er 100 ganger mindre sannsynlig at Wolves vinner Premier League enn at det blir oppdaget intelligent liv i rommet i år.