Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

100 kaniner slaktet på Gressholmen ved Oslo

En beboer på Gressholmen utenfor Oslo har siden nyttår tatt livet av nærmere 100 av øyas kaniner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kaninene ødelegger naturen her ute. De tar blomstene og ødelegger stammene på trærne om vinteren, og dette er ille å se på. Det blir rett og slett for mange av dem, sier John Madsen (72) til Aftenposten.

Sammen med en kamerat slo han kaninene i hjel med en stokk i løpet av en uke tidligere i januar. Kjøttet har for lengst havnet i grytene hos venner og bekjente.

Fylkesmannen har tidligere luftet tanken om kaninjakt på den idylliske øya innerst i Oslofjorden, men det har ikke blitt noe av.

Noe av grunnen til at Gressholmen har fått for mange kaniner, skal være at mange Oslo-folk plasserer sine tamme kaniner på øya før de reiser på ferie.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling