Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

100 spenn på Katrina

GRAND PRIX I KVELD DUBLIN (Dagbladet): Nå skal det bli penger til 17. mai. I går gikk vi til Paddy Power og la 200 kroner på veddebordet, 100 på at Katrina and the Waves vil vinne kveldens Euro- Song-finale og 100 i rein solidaritet med Tor fra Lollipopbyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Katrina står nå i 4 til 1, dvs. at hvis de vinner vil du få igjen fire ganger det beløpet du har satset, sier Cecilia i «bettingsjappa» Paddy Power ute på The Point.

Og etter den første skikkelige gjennomgangen av låtene i går ettermiddag, svekket nok ikke Katrina sjansene til å vinne noe særlig.

Låta hennes, «Love shine a light», er den klart beste uten at det sier så mye. Av de 25 som deltar i kveldens finale er det ekstremt mye vondt å høre, så gled dere! Spesielt til å se Pugatsjova fra Russland og Mrs Einstein (Old Spice Girls) fra Nederland. Dette er artister som virkelig gir slagerpopen et nytt ansiktsløft.

- Hvordan er oddsen på vår mann fra Norge?

- La meg se. Vel, for ti pund vil du få igjen 250, forklarer Cecilia og legger til: - Dere er ikke levnet mye sjanse til å vinne denne gangen. De beste oddsene har Storbritannia, Italia og Irland. Irland med Marcs Roberts og «Mysterious Man» og Italia med Jalisse og «Fiumi di parole».

- Cecilia, husker du Bettan?

- What, do you wanna bet more?

- Nei, beklager det ble bare rot. Morn da, Cecilia.

PS: Hadde vi hatt mye diettpenger igjen, skulle vi satset 2000 kroner på Kjølige Kai fra Danmark. Hans bidrag er i hultertilbulter-klassen.