TAR GREP: - Vi har varslet 72 aktive partilag om at de kan få tilbakeholdt støtten i 2010. Nå som de har overskredet fristen for å rapportere inn tallene så kraftig, er det ganske stor sannsynlighet for at vi også vil holde tilbake støtten, sier leder for Partilovnemnda, Ørnulf Røhnebæk. Foto: Dagbladet
TAR GREP: - Vi har varslet 72 aktive partilag om at de kan få tilbakeholdt støtten i 2010. Nå som de har overskredet fristen for å rapportere inn tallene så kraftig, er det ganske stor sannsynlighet for at vi også vil holde tilbake støtten, sier leder for Partilovnemnda, Ørnulf Røhnebæk. Foto: DagbladetVis mer

102 partilag mister partistøtte

Har ikke levert inn regnskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

102 partilag blir fratatt offentlig partistøtte fordi de ikke har levert inn regnskap.

De 102 partilagene som mister støtte utgjør 3,1 prosent av de 3.212 partilagene som mottar offentlig støtte og politiske bidrag fra privatpersoner og selskaper, skriver Aftenposten.

- Vi har varslet 72 aktive partilag om at de kan få tilbakeholdt støtten i 2010. Nå som de har overskredet fristen for å rapportere inn tallene så kraftig, er det ganske stor sannsynlighet for at vi også vil holde tilbake støtten, sier leder for Partilovnemnda, Ørnulf Røhnebæk.

I tillegg kommer 30 partilag som nemnda tror er inaktive, selv om de mottar partistøtte.

- Dette er partilag som får partistøtte fordi de fikk stemmer ved valget i 2007 og derfor sendte inn søknad i 2008, men som vi i ettertid regner med er blitt nedlagt. Da skal de ikke motta partistøtte, sier han.

(NTB)