- 10,3 millioner var akkurat passe!

- Om jeg synes 10,3 millioner kroner er i meste laget? Nei, det er vel egentlig sånn akkurat passe, humrer lottorekord-innehaver Bård Konglevoll (33).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han medgir gladelig at han «svirret rundt» i blokkleiligheten med høyt turtall da lottokupongen han trofast har levert inn gjennom åtte år gikk inn med helklaff sist helg.

- Men feiringen forløp stille og rolig, forteller den nybakte mangemillionæren fra Kongsberg.

- Det ville ikke nyttet å holde denne kjempegevinsten hemmelig. Så det er like greit å stå fram og bli ferdig med det, sier Aetat-konsulenten etter at han i ettermiddag troppet opp hos Norsk Tipping i Hamar for å motta rekordsjekken.

10.322.470 kroner er tidenes hittil høyeste førstepremie på lørdagslotto her i landet.

Lotto-mangemillionæren bor i en blokkleilighet i tredje etasje med hjemmeværende samboer og en sønn på to år. Og i juni ventes familieforøkelse.

- Vi har allerede bestilt oss en ny bil, og kommer til å bytte ut den 15 år gamle Toyotaen. Neste mål er å kjøpe hus og komme oss ut av blokka. For det er upraktisk å bo i tredje etasje med små unger. Og nå trenger jeg jo ikke vende på skillingen mer, sier den glade vinneren.

(NTB)

REKORD: Bård Konglevoll (33) fra Kongsberg er blitt drøyt 10,3 millioner kroner rikere. Både han og tippedirektør Reidar Nordby jr. er enige om at det ville blitt vanskelig å holde gevinsten hemmelig særlig lenge.