Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

107-åring søker ny ektemann

Får malaysiske Mek Wok napp, blir han nummer 23 i rekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Malaysiske Mek Wok er på utkikk etter ny ektemann. Den heldige blir nummer 23 i rekken, for Mek har rukket å bli 107 år og har lagt atskillige ekteskap bak seg.

Hun er separert fra mann nummer 22 i juli i år, da den 37 år gamle ektefellen Momamad Noor Che Musa ble innlagt på avrusningsklinikk i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Nå føler hun seg ensom og usikker, fortalte hun mandag.

Mek innser at hun er gammel, og ikke lenger har en kropp som virker tiltrekkende på unge menn. Likevel håper hun å finne en ny livsledsager, selv om vedkommende ikke er like kjekk som Malaysias statsminister Najib Razak, tilføyer hun.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling