10,75 mill. for 121 kvadrat

Prisantydningen var på 9,9 millioner kroner, men kjøperne var villig til å gå mye høyere.

FROGNERLEILIGHET: Leilighet på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje på Frogner gikk nylig for 10,75 millioner kroner. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.
FROGNERLEILIGHET: Leilighet på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje på Frogner gikk nylig for 10,75 millioner kroner. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Hegnar.no): Boligprisene er kanskje i ferd med å flate ut, men markedet for Frogners beste objekter lever i beste velgående.

Partner og megler Jon Kvisgaard i Privatmegleren Residence solgte nylig ute en 4-roms toppleilighet i Løvenskiolds gate med fellesutgifter på 3.000 kroner i måneden. Takst og prisantydning var på henholdsvis 10,2 og 9,9 millioner kroner.

Da støvet hadde lagt seg etter budrunden, sto Kvisgaard igjen med 10,75 millioner kroner for de 121 kvadratmeterne (P-rom) over to plan - og en kvadratmeterpris på nesten 89.000 kroner.  Stor wow-faktor trekker - Når du har en så spektakulær leilighet, med så stor wow-faktor, kommer kjøperne. Når du i tillegg har heis helt opp vil folk strekke seg langt, og det skjedde også her. Dette beviser at markedet for de gode objektene er solid og godt til stede, sier Kvisgaard til HegnarOnline.

Megleren fremhever det "utsøkte materialvalget" og de "eksklusive løsningene", men det er først og fremst takterrassen på 26 kvadratmeter, med 360 graders panoramautsikt over Oslo, som får frem superlativene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer