10,75 mill. for 121 kvadrat

Prisantydningen var på 9,9 millioner kroner, men kjøperne var villig til å gå mye høyere.

FROGNERLEILIGHET: Leilighet på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje på Frogner gikk nylig for 10,75 millioner kroner. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.
FROGNERLEILIGHET: Leilighet på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje på Frogner gikk nylig for 10,75 millioner kroner. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no): Boligprisene er kanskje i ferd med å flate ut, men markedet for Frogners beste objekter lever i beste velgående.

Partner og megler Jon Kvisgaard i Privatmegleren Residence solgte nylig ute en 4-roms toppleilighet i Løvenskiolds gate med fellesutgifter på 3.000 kroner i måneden. Takst og prisantydning var på henholdsvis 10,2 og 9,9 millioner kroner.

Da støvet hadde lagt seg etter budrunden, sto Kvisgaard igjen med 10,75 millioner kroner for de 121 kvadratmeterne (P-rom) over to plan - og en kvadratmeterpris på nesten 89.000 kroner.
  Stor wow-faktor trekker - Når du har en så spektakulær leilighet, med så stor wow-faktor, kommer kjøperne. Når du i tillegg har heis helt opp vil folk strekke seg langt, og det skjedde også her. Dette beviser at markedet for de gode objektene er solid og godt til stede, sier Kvisgaard til HegnarOnline.

Megleren fremhever det "utsøkte materialvalget" og de "eksklusive løsningene", men det er først og fremst takterrassen på 26 kvadratmeter, med 360 graders panoramautsikt over Oslo, som får frem superlativene.

- Det er langt mellom de virkelige gode objektene, men når de først dukker opp tar folk med seg paraplyen og trosser flommen for å oppleve noe stort, sier Kvisgaard, som understreker at alle parter er glade og fornøyde etter handelen.

Les også: Boligprisfesten er over
 
Ingen antydning til moderasjon Leiligheten fra 2007 har to soverom, hvorav det største har walk-in closet og utgang til syv kvadratmeter vestvendt terrasse.

STASELIG: Leiligheten på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje fikk en kvadratmeterpris på 89.000 kroner. Her fra stuen med kjøkken i enden. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.
STASELIG: Leiligheten på 121 kvadratmeter i 5. og 6. etasje fikk en kvadratmeterpris på 89.000 kroner. Her fra stuen med kjøkken i enden. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence. Vis mer

I 6. etasje (den øverste) kan kjøperen glede seg over bibliotek/TV-stue, med vestvendt, fransk balkong i hele rommets bredde.

- Vi hadde 20-30 på visning, nesten 20 på liste og endte opp med 4-5 budgivere. Det er mange solide kjøpere der ute, og vi ser ingen antydning til moderasjon på de flotteste objektene, sier Kvisgaard.

Begrepet "sjelden anledning" er ofte å se i boligannonser. Noen ganger holder det også vann.

- Her er begrepet virkelig dekkende. Takterrassen helt ute på mønspissen representerer noe helt spesielt, selv på Frogner, og med den generelt høye kvaliteten på leiligheten i tillegg ga det seg gjenklang i budrunde og pris, sier megleren.

SPISELIG: Kjøkkenet. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.
SPISELIG: Kjøkkenet. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence. Vis mer

Les også: Marit Bjørgen kjøpte villa i Holmenkollen 

OPPUSSET: Løvenskiolds gate. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence.
OPPUSSET: Løvenskiolds gate. Foto gjengitt med tillatelse fra Privatmegleren Residence. Vis mer