11 - 12 - 20 - 22 - 23 - 24 - 34

Kjent? I så fall er du 14,6 lottomillioner rikere!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Ingen har meldt seg som vinner, så eieren av lottokupongen er neppe klar over at han eller hun har vunnet. Kanskje Melodi Grand Prix har vært mer populært enn lotto i kveld, sa pressevakt Pål Enger hos Norsk Tipping til Dagbladet seint i går kveld.

- Ta kontakt!

Har du tippet uregistrert Lotto i det siste er det dermed bare å begynne å granske kupongen. Kanskje har du vunnet 14 629 830 kroner.

Vinneren har levert inn en ferdigutfylt femukerskupong den 2. mai i år. Norsk Tipping oppfordrer vinneren til å ta kontakt for å få registrert kupongen så raskt som mulig.

- Det er vanvittig å tenke på at den lille papirlappen er verdt over 14 og halv million kroner, ler Enger.

- Jeg håper inderlig vinneren har tatt vare på kupongen sin, sier informasjonsrådgiveren.

- Hentefrist på ett år
For reglene er beinharde. Uten kupong blir det ingen penger:

- Enten har du kupongen, eller så har du den ikke. Når du tipper uregistrert må du ha kupongen for å få premie, sier Enger.

Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX Vis mer

Hvis ingen gjør krav på premien innen ett år fra i går, vil pengene tilbakeføres til premiepotten.

Vinnerkupongen ble levert inn hos Bunnpris på Lysaker i Bærum. De ansatte i butikken ble overrasket da Dagbladet overbrakte nyheten om vinnerkupongen i går kveld:

- 14,6 millioner! Dette var morsomt. Vi har mange faste kunder som tipper hos oss, så jeg håper det er en av dem som har vunnet, sa Andreas Skogen som jobber ved Bunnpris-butikken.

- Det er sjelden at noen leverer inn en femukerskupong uregistrert, sa Skogen, som ikke kan huske å ha ekspedert noen den 2. mai.