11 000 i telefon i måneden

Kronprinsparet har høye telefonutgifter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kronprins Haakon og hans kone, kronprinsesse Mette-Marit bruker mye penger på å snakke i telefon.

Ifølge ekteparets regnskap for seg og staben, brukte de 134 590 kroner på fasttelefon og mobiltelefon i fjor. Det er over 11 000 kroner i måneden og en økning på 63 000 kroner fra året før. En av hovedårsakene til de økte telefonutgiftene er trolig at ekteparet bodde i London, og at de har ringt mye til Norge. Utenlandssamtaler, og spesielt på mobil koster som kjent mye.

London-leie

Husleia i London, der ekteparet studerte i fjor var heller ikke rimlig. Ifølge regnskapet betalte kronprinsparet 586 000 kroner i husleie i et av Londons mest fasjonable strøk. Det blir en månedsleie på vel 48 000 kroner. Utgiftene dekket også husleien til en medarbeider fra Slottet.

JEG VIL OGSÅ SNAKKE:</B> Ifølge de offentliggjorte regnskapene bruker Haakon og Mette-Marit, samt en i staben, over 10 000 i måneden på telefon. Her er det Haakon og Marius som prater i vei.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer