11-åring ble far etter sex med kameratens mor (36)

Nå vil justisminister Judith Collins på New Zealand ha svar på hvorfor ikke kvinner kan bli tiltalt for voldtekt.

OPPRØRT: Justisminister Judith Collins på New Zealand vurderer å gå for en lovendring som gjør det mulig å straffeforfølge kvinner for voldtekt, etter at en 11 år gammel gutt er blitt far etter sex med en 36 år gammel kvinne.
OPPRØRT: Justisminister Judith Collins på New Zealand vurderer å gå for en lovendring som gjør det mulig å straffeforfølge kvinner for voldtekt, etter at en 11 år gammel gutt er blitt far etter sex med en 36 år gammel kvinne.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den meget spesielle overgrepssaken er nå blitt ministermat på New Zealand, etter at rektoren på en barneskole i South Auckland slo alarm om at en 11 år gammel elev er blitt far etter å ha hatt sex med mora (36) til en klassekamerat, skriver New Zealand Herald.

Justisminister Judith Collins har nå engasjert seg sterkt i saken, med spørsmål om hvorfor det ikke er mulig i henhold til lovverket i landet å straffeforfølge kvinner for voldtekt.

- Saken reiser et viktig spørsmål. Jeg vil forhøre meg hos fageksperter om hvorvidt det er behov for å forandre loven, sier Collins.
 
Fikk sjokk Rektoren ved barneskolen sier han fikk sjokk da den elleve år gamle gutten kom til ham og fortalte sin historie på seinhøsten 2012.

11-åringen fortalte at han hadde et seksuelt forhold til mora til en klassekamerat, en 36 år gammel kvinne.

- Dette må stoppe, sa gutten til skolens rektor.

Rektoren forteller at gutten var «veldig klar over» situasjonen han befant seg i da han kom for å få hjelp.

Ble servert øl Forholdet mellom elleveåringen og den 36 år gamle kvinnen skal ha startet i april i fjor. Kvinnens sønn droppet skolen en dag, og inviterte vennen til å tilbringe dagen hjemme hos dem.

I løpet av dagen serverte 36-åringen øl til sønnens kamerat, før de endte opp med å ha sex.

Det ble starten på et seksuelt forhold som pågikk i flere måneder. Gutten var fylt 12 år da 36-åringen fødte hans barn.

Babyen er nå tatt hånd om av det offentlige.