Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11-åring ble livredd hund og falt utenfor fjellskrent

Lagt i respirator på St.Olavs Hospital.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND (Dagbladet.no): Politiet etterforsker nå en fallulykke der en 11 år gammel gutt ramlet utenfor en fjellskrent på Strandafjellet på Sunnmøre.

Ulykke skal ha skjedd lørdag rundt klokken 21.40. Gutten leikte seg på fjellet da en turgåer med hund kom forbi. Hunden klarte å løsrive seg, noe som skal ha skremt gutten så mye at han skled utfor skrenten.

11-åringen pådro seg store skader i fallet og ble lørdag fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim der han nå ligger i respirator. Tilstanden til 11-åringen skal være kritisk, men stabil. Han har blant annet pådratt seg hodeskader i fallet.

Politiet i Ålesund har ikke kartlagt alle omstendighetene rundt ulykken, heller ikke hvor høyt gutten har ramlet, men har nå satt i gang etterforskning rundt ulykken.

LAGT I RESPIRATOR: 11-åringen ble fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim med store skader. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG
LAGT I RESPIRATOR: 11-åringen ble fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim med store skader. Arkivfoto: FRIDGEIR WALDERHAUG Vis mer