11-åring drept i Steinkjer

En 39 år gammel mann bosatt i Steinkjer er siktet for å ha drept den 11 år gamle datteren til sin samboer. I 1987 drepte han sin daværende samboer med hammer og en veskereim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mannen ringte selv politiet ved ni-tiden i dag morges sa at noen var drept. Da politiet kom til parets bolig i utkanten av Steinkjer sentrum fant de datteren til mannens samboer drept.

- Hun er trolig drept i natt, sier politiinspektør i Nord-Trøndelag politidistrikt John Bjøraas til NTB.

39-åringen skal etter det Bjøraas kjente til lørdag ettermiddag, bo på gården sammen med samboeren og fire mindreårige barn. To av disse skal være parets felles barn, mens den avdøde elleveåringen og ett barn til var morens fra et tidligere forhold.

Politiet har grunn til å tro at bare den drepte jenta og 39-åringen var til stede da drapet skjedde.

Jentas mor er på reise på Vestlandet. Hun er informert om tragedien og blir tatt hånd om på stedet hun befinner seg.

- Vi har ingen indikasjoner på at det var noen andre enn 39-åringen og 11-åringen hjemme da drapet fant sted, sier Bjøraas.

Bjøraas vil ikke si noe om hvordan jenta er drept eller motivet. Han vil ikke uttale seg om jenta kan ha vært utsatt for seksuelle overgrep, eller si noe om hvor i hjemmet eller i hvilken tilstand hun ble funnet. Mannen ble pågrepet i sentrum av Steinkjer ved ett-tiden i ettermiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.