11-åring forklarte at tingrettsdommer befølte henne og ga henne sjokolade

Jenter på 11 og 13 år forklarte seg i videoavhør om da de møtte den overgrepstiltalte eks-dommeren.

AKTOR OG FORSVARER: Aktor Andreas Strand (t.v.) og forsvarer Knut-Ole Bakke Hansen.  Foto: RALF LOFSTAD / DAGBLADET
AKTOR OG FORSVARER: Aktor Andreas Strand (t.v.) og forsvarer Knut-Ole Bakke Hansen. Foto: RALF LOFSTAD / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ofrene i saken der en tidligere tingrettsdommer står tiltalt for tre tilfeller av seksuelle overgrep, forklarte seg i dag om det de opplevde i 2011 og 2013

Tog I et videoavhør som ble avspilt for retten, redegjorde den ene jenta for hvordan de to møttes flere ganger i Oslo i begynnelsen av 2011. Hun forklarte at den tiltalte ga henne sjokolade da de møttes på Nationatheateret togstasjon og ombord på et tog ut av Oslo.

På dette tidspunktet var mannen ansatt som tingrettsdommer.

Hun forklarte videre at mannen flere ganger tok på henne mellom lårene, strøk henne over ryggen og tok henne i skrittet på stasjonen og om bord på toget.

Hun forklarte også at han sa hvordan han hadde gjort det samme med en annen jente, som han hadde møtt via et chatteprogram på Internet. Jenta forklarte seg også om en rekke utsagn med klare seksuelle henvisninger mannen skal ha uttalt da de møttes på togene fra Nationaltheateret.

Tusenfryd Samtidig som mannen var under etterforskning av politiet for hendelsene fra 2011, besøkte han Tusenfryd. Han står tiltalt for et overgrep mot en da 11 år gammel jente under hennes skoleavslutning der i 2013. I et dommeravhør som ble avspilt i retten forklarte jenta hvordan mannen tok kontakt med henne og venninner under et besøk på fornøyelsesparken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer