11-åring innelåst på skolen

En 11 år gammel funksjonshemmet gutt ble i går meldt savnet da han ikke kom hjem fra Bjølsen skole i Oslo til avtalt tid. Først etter flere timers leteaksjon fra politiet ble gutten funnet - innelåst på skolen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter de mange barnedrapene den siste tiden fryktet politiet det verste. 11-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen som avtalt. Det tok ikke lang tid før politipatruljer startet søket etter gutten.

Trenger hjelp

På grunn av 11-åringens funksjonshemming blir han hver dag kjørt hjem av en drosje. En lærer skal påse at gutten blir med drosjen. Men i går gikk noe galt.

Ifølge TV 2 ble gutten overlatt til seg selv på grunn av en kommunikasjonssvikt mellom de voksne. Gutten ble igjen på skolen, også etter at sistemann gikk og låste døren etter seg. Da gutten ikke kom hjem som avtalt meldte moren øyeblikkelig fra til politiet. Hun fryktet at noe hadde skjedd sønnen. Politiet satt umiddelbart i gang en leteaksjon.

Sulten, men glad

Etter flere timers leting slo det politiet at gutten kanskje fortsatt var på skolen. Og det var han. Da gutten ble funnet innelåst på skolen ved 22-tida i går kveld var han sliten og sulten, men ellers i fin form.

Selv om saken fikk et lykkelig utfall vil den trolig få et etterspill, melder TV 2.