Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11-åring og 18-åring forsøkt lokket inn i bil

To nye tilfeller av menn som forsøker å lokke barn og unge jenter inn i bil er registrert i Drammen og Porsgrunn torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Drammen skal en mann ha forsøkt å lokke til seg en jente på 11 år ved Brandengen skole torsdag formiddag, skriver Drammens Tidende.

- Jenta har forklart at det var en mann i bilen, og at han skal ha forsøkt å lokke henne bort til bilen med godteri, forteller Bård Olav Fossan, leder for taktisk avsnitt ved Drammen politistasjon til avisen.

Politiet i Telemark skriver på sin politilogg at en mann i en gullfarget Peugeot torsdag ettermiddag flere ganger tok kontakt med en 18 år gammel jente som ventet på bussen ved Mule i Porsgrunn.

Vedkommende snakket ikke til jenta, men vinket henne inn i bilen. Da han ikke fikk noen respons, kom han tilbake med bilen og kjørte helt inn på bussholdeplassen der jenta sto. Han kjørte fra stedet da jenta tok fram mobiltelefonen sin og ringte til et familiemedlem.

- Politiet mener at jenta i dette tilfellet gjorde det rette, da hun ikke lot seg lokke inn i bilen eller bidro til at mannen fikk ytterligere kontakt med henne. Det var også riktig å ringe og be om hjelp, skriver operasjonsleder Vidar Aaltvedt i loggen.

(NTB)