Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11-åring sexslave i tre år

Den svenske jenta var åtte år da hun kom til 40-åringen for trøst og støtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først ble mannen jentas fortrolige støtte. Så brukte han henne som sexslave i tre år. I går ble han dømt til fem års fengsel av Umeå tingrett. I tillegg må han betale 230 000 kroner i oppreisning, skriver Expressen.

Jenta var bare 8 år da hun ble kjent med mannen. Hun kom fra et konfliktfylt hjem og byttet på å bo hjemme og hos fosterforeldre. Den nå 40 år gamle mannen ble en viktig støtte for henne, og hun kunne betro seg til ham om problemene. Den dyreglade jenta fant også en bestevenn i mannens hund.

- Jeg kunne prate med ham. Han forsto meg og jeg stolte på ham, forklarte jenta bak lukkede dører.

Så begynte de grove overgrepene. Ifølge retten brukte mannen sin mentale kontroll over jenta til å få henne til å utføre grove seksuelle handlinger. Flere ganger bandt han jenta fast til sengen og voldtok henne på en svært brutal måte.

I vår klarte hun ikke å bære på hemmeligheten lenger, og fortalte alt til fosterfamilien. 40-åringen innrømte seksuell omgang, men nektet for at han voldtok 11-åringen. Jenta og hennes pårørende får nå eksperthjelp for å bearbeide opplevelsene.