11-åring skjøt og drepte 16-åring i St. Louis

Politiet sier 16-åringen prøvde å bryte seg inn i huset. Naboer sier 11-åringen var den aggressive part.

ALENE HJEMME: 11-åringen var alene hjemme med sin 4-årige søster da drapet skjedde. 16-åringen ble funnet død i inngangspartiet. Foto: David Carson / St. Louis Post-Dispatch / AP / NTB Scanpix
ALENE HJEMME: 11-åringen var alene hjemme med sin 4-årige søster da drapet skjedde. 16-åringen ble funnet død i inngangspartiet. Foto: David Carson / St. Louis Post-Dispatch / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i St. Louis i Missouri er av oppfatningen at en 11-årig gutt skjøt og drepte en 16-åring som var i ferd med å bryte seg inn i familiens hus. Flere naboer sier imidlertid at det var 11-åringen som var den aggressive part, skriver St. Louis Post-Dispatch.

- Dette er mildt sagt opprørende og viser at for mange barn har tilgang på skytevåpen, sier politimann Brian Schellman til avisa.

Dette er den tredje dødelige skyteepisoden med mindreårige ofre i St. Louis-området siden 18. august, ifølge CNN.

Alene hjemme Det er på det rene at skyteepisoden fant sted i 14.30-tida i går. Da politiet ankom huset, fant de 11-åringen og hans 4-årige søster alene hjemme - og den døde 16-åringen skutt i hodet i inngangspartiet.

Ifølge politiet brøt 16-åringen seg inn i huset etter først å ha prøvd to ganger uten å lykkes. Da han til slutt kom seg inn, ble han skutt av 11-åringen. En mistenkt innbruddstyv nr. 2 stakk fra stedet, men ble pågrepet et stykke unna.

Men en nabo tvers over gata sier politiets versjon ikke stemmer. Ifølge henne snakket de to guttene foran huset før 11-åringen skjøt 16-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.