11-åring voldtatt

En 11-åring ble i går kveld voldtatt på Haugerud i Oslo. Ingen er pågrepet i saken. Politiet jakter nå på en ung gutt av utenlandsk opprinnelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan bekrefte at det dreier seg om en fullbyrdet voldtekt, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politikammer.

Politiet fikk melding om overgrepet ved 21.30-tida. Store politistyrker med politihunder har jaktet på gjerningsmannen på Haugerud og andre steder i Oslo i natt, men ingen er pågrepet. Gjerningsmannen forsvant til fots.

Rundspørring i nabolaget

- Nå organiserer vi den videre etterforskningen, sier politiavdelingssjef Abrahamsen til Dabladet på nettet. - Vi kommer til å vurdere hvor vi skal sette inn ressursene. Det er aktuelt med en rundspørring i området for å komme i kontakt med eventuelle vitner.

Leter etter ung gutt

Jenta løp hjem og varslet mora si etter overgrepet. Hun ble deretter tatt hånd om på barneavdelingen på Ullevål sykehus.

Politiet har uttalt at de leter etter en gutt med utenlandsk utseende, muligens pakistaner. Gutten er mellom femten og atten år, han er tynn, har svart, kort hår og var iført en hvit Fila-caps. Han hadde grå genser og sort sekk. Gutten skal ha spesielt lange øyevipper.