Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 drept i gasseksplosjon på buss

Elleve mennesker ble drept og to skadd da en gassylinder i en buss eksploderte i flammer i nærheten av et marked i Moskva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bussen som ble forvandlet til et flammehav var innleid for å frakte torghandlere fra Krasnodar-regionen de omtrent 120 milene til Izmailovo-markedet i Moskva. Inne på bussen har passasjerer trolig brukt gassylindere for å tilberede mat.

Ifølge talsmannen Yevgeny Bobylyov for brannvesenet i Moskva var årsaken til infernoet sannsynligvis at en slik gassylinder eksploderte, melder nyhetsbyrået AP.

Bussjåføren og en av passasjerene klarte å unnslippe flammehavet etter eksplosjonen ved å komme seg seg ut av den fremre døra til bussen. De andre passasjerene løp til døra bak på bussen, men denne lot seg ikke åpne.

Brannvernregler blir ifølge nyhetsbyrået ofte ikke overholdt i Russland, og av offisiell statistikk framgår det at mer enn 55 russere dør hver eneste dag på grunn av brann.

Hele Norges coronakart