11 Hells Angels-medlemmer pågrepet på Værnes

Skulle til HA-jubileum i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire Hells Angels medlemmer fra Nederland og to fra Italia ble fredag tatt i varetekt for brudd på utlendingsloven etter at flyet fra Amsterdam landet på Værnes lufthavn fredag klokken 15.30

Tidligere samme dag ble også fire tyske Hells Angels medlemmer og en kroatisk borger som skal være Hells Angels medlem pågrepet etter at de ankom Værnes, opplyser politioverbetjent Geir Olav Granbo.

I tilknytning til Hells Angels 20-års jubileum i Trondheim kontrollerer politiet ekstra godt alle flyankomster til Værnes og foretar en individuell vurdering av passasjerene med hjemmel i utlendingsloven.

Politiet i Trondheim vurderer sanksjoner etter utlendingsloven for alle som er pågrepet på Værnes, sier Granbo.

Fant narkotika På en av de pågrepne ble det funnet narkotika. En annen av de pågrepne er nettopp ferdig med å sone en 19 måneder lang dom for vold i forbindelse med et HA-arrangement.

Politiet opplyser at det har tilstrekkelig bemanning denne helgen, men vil ikke gå ut med tall som viser hvor store mannskapsstyrker det dreier seg om.

De pågrepne utlendingene skulle delta i helgens markering av at det er 20 år siden trondheimsavdelingen av den internasjonale motorsykkelklubben ble dannet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer