Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 Hells Angels-medlemmer pågrepet på Værnes

Skulle til HA-jubileum i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire Hells Angels medlemmer fra Nederland og to fra Italia ble fredag tatt i varetekt for brudd på utlendingsloven etter at flyet fra Amsterdam landet på Værnes lufthavn fredag klokken 15.30

Tidligere samme dag ble også fire tyske Hells Angels medlemmer og en kroatisk borger som skal være Hells Angels medlem pågrepet etter at de ankom Værnes, opplyser politioverbetjent Geir Olav Granbo.

I tilknytning til Hells Angels 20-års jubileum i Trondheim kontrollerer politiet ekstra godt alle flyankomster til Værnes og foretar en individuell vurdering av passasjerene med hjemmel i utlendingsloven.

Politiet i Trondheim vurderer sanksjoner etter utlendingsloven for alle som er pågrepet på Værnes, sier Granbo.

Fant narkotika På en av de pågrepne ble det funnet narkotika. En annen av de pågrepne er nettopp ferdig med å sone en 19 måneder lang dom for vold i forbindelse med et HA-arrangement.

Politiet opplyser at det har tilstrekkelig bemanning denne helgen, men vil ikke gå ut med tall som viser hvor store mannskapsstyrker det dreier seg om.

De pågrepne utlendingene skulle delta i helgens markering av at det er 20 år siden trondheimsavdelingen av den internasjonale motorsykkelklubben ble dannet.

Under en trafikkontroll torsdag kveld, ble to norske HA-medlemmer pågrepet av politiet, den ene med 40 gram amfetamin. Mannen er plassert i varetekt. De er begge siktet for brudd på narkotikalovgivningen.

Testet positivt Den andre arresterte testet positiv for bruk av et sentralstimulerende middel, enten kokain eller amfetamin. Han har godtatt en bot på 3.000 kroner og er løslatt. Politiet sier de holder oppsikt med HAs 20-årsjubileum i helga.

Hells Angels ble opprettet i California i 1948. Klubben har lokalavdelinger i 22 land. I Norge er det HA-avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Drammen, Skien og Hamar. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media