11 Lotto-millionærer tar ikke telefonen

Norsk Tipping har forsøkt å kontakte alle de 66 personene som påskeaften vant over 1 million kroner. Elleve av de tar ikke telefonen.

REKORD: Rekordmange ble Lotto-millionærer påskeaften, men ikke alle har svart på telefonen fra Norsk Tipping ennå. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
REKORD: Rekordmange ble Lotto-millionærer påskeaften, men ikke alle har svart på telefonen fra Norsk Tipping ennå. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpixVis mer

Påskeaften var det rekordmange 66 nordmenn som ble lottomillionærer, men 11 av dem vet det sannsynligvis ikke ennå, skriver Nettavisen.

12 personer fikk sju rette og vant 1,6 millioner kroner hver i den ordinære Lotto-trekningen. I tillegg vant hele 54 nordmenn Supertrekningen på 1 million kroner.

To av dem som ikke har tatt telefonen vant 1,6 millioner kroner. Begge to er kvinner fra henholdsvis Mosjøen og Eidskog.

Ni av dem vant 1 million kroner i Supertrekningen og blant dem er fem menn fra henholdsvis Oslo, Rogaland, Hedmark og Møre og Romsdal. Fire av dem er kvinner fra Hordaland, Oslo og Oppland.