Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 måter å kysse på

Det finnes utallige måter å kysse på. Her er et knippe som burde passe for enhver smak, og muligens gi næring til fantasien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 • VAKUUM-KYSSET:
Gjort kjent gjennom filmen «Coneheads». Dette kysset involverer å suge lufta ut av partnerens lunger og munn. Før du nå vrir deg av vemmelse, ta i betraktning at 25 prosent av de som Cane spurte sa de hadde prøvd dette.
 • DET ELEKTRISKE KYSSET:
Populært på 30-og-40-tallet. Dette fungerer bare når begge parter gnir føttene iherdig på et teppe eller liknende gjenstander for å opparbeide statisk elektrisitet. Når leppene deres møtes, gir de hverandre et elektrisk støt. Frivillige har demonstrert dette i et mørkt rom slik at tilskuerne kunne se elektriske gnister fly gjennom luften. (OBS! Kan være smertefullt).
 • DET ERTENDE KYSSET:
Både menn og kvinner synes dette kysset er veldig sexy, sier Cane, og det er lett å gjøre. Få partneren til å sitte stille i tre minutter mens du kysser vedkommende slik du liker. Få deretter partneren til å gjøre det samme med deg.
 • OPP-NED-KYSSET:
Kvinnen sitter eller ligger mens mannen står bak henne. Når han bøyer seg ned for å kysse henne ser han annerledes ut (kanskje til og med bedre!) Kysset vil, sier Cane, oppleves annerledes og bedre.
 • ØYE-KYSSET:
Helt klart et kyss for de bløthjertede. Lukk øynene til partneren sakte og ømt med fingrene dine. Kyss deretter munnen, mens du gradvis kysser deg oppover til de lukkede øyelokkene, som du kysser svært forsiktig.
 • SUKKERTØY-KYSSET:
Send et sukkertøy eller en sjokoladebit fra din munn til partnerens. Drikke kan også benyttes, men kan bli en smule sølete. Derfor er det best å unngå offentlige steder som for eksempel restauranter.
 • «SMASKE»-KYSSET:
Dette er det mest hørbare kysset, og oppnås ved at to parter ganske enkelt «smasker» leppene sammen. Kan muligens oppleves som lidenskapelig for dem som deltar, men er svært irriterende for dem som befinner seg i nærheten.
 • DET BEVEGELIGE KYSSET:
Plasser små kyss langs kroppen og i ansiktet til partneren. På denne måten finner du ut hvor han eller hun liker best å bli kysset. Anklene er et av favorittstedene å bli kysset, hevder Cane.
 • UNDERVANNSKYSSET:
Prøv dette i dusjen, svømmebassenget eller i sjøen. Pass på at du holder øynene lukket.
 • SNAKKE-KYSSET:
Kyss mens dere prater, i direkte betydning, i munnen på hverandre. Små kjærlighetserklæringer gjør seg best, så spar krangelen til seinere.
 • 1997-KYSSET:
Dette er, ifølge Cane, det mest populære kysset blant ungdommer i USA for tida. Her suger den ene partneren den andres overleppe samtidig som ens egen underleppe blir sugd. For virkelig å få sving på sakene skal det gjøres med raske sugebevegelser. Dette skal visstnok være veldig sexy... Kilde: Boka «The Art of Kissing» av William Cane.

Hele Norges coronakart