Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 omkom i ny ulykkeshelg

Hele 11 mennesker omkom i det som ble tredje ulykkeshelg på rad denne sommeren. Seks omkom i trafikken og fem druknet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 14 år gammel gutt fra Jamaica døde natt til lørdag på Ullevål sykehus etter å ha ligget under vann i over 15 minutter. Ved 03-tiden natt til lørdag ble en 65 år gammel mann funnet død i en elv i Sykkylven på Sunnmøre, mens en 74 år gammel mann omkom under bading ved Nes utenfor Tønsberg ved 14.30-tiden lørdag. Rundt en halv time senere druknet en 85 år gammel mann i Tysnes i Hordaland. Søndag morgen ble en fisker i 40-årsalderen funnet omkommet i sjøen i Øygarden utenfor Bergen.

På Vinstra i Gudbrandsdalen omkom en mann i midten av 20-årene i en kollisjon mellom to personbiler like før klokken 02 natt til søndag. Den 24 år gammel fenriken Jan Olav Trøan fra Melhus i Sør-Trøndelag døde lørdag kveld av skader han hadde fått i en bilulykke fredag. Og en person mistet livet etter en utforkjøring på riksvei 289 ved Tranby i Lier lørdag kveld. I Førde døde en 19-årig bilfører lørdag morgen av skader han pådro seg da han kolliderte med en parkert bil. To menn omkom natt til lørdag da bilen deres kjørte i fjellveggen inne i tunnelen som går gjennom Rotsethornet i Volda.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media