Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 pågrepet ved ambassade

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet innbrakte onsdag kveld i 22-tiden elleve personer som var på vei mot den britiske ambassaden i Oslo. Politiet mener de hadde til hensikt å utføre hærverk.

- En politipatrulje oppdaget tilfeldig en gjeng utstyrt med malingspann og sjablonger like ved den britiske ambassaden. Vi er ikke i tvil om at de ville utføre hærverk på bygningen, men fikk stoppet dem i tide, sier operasjonsleder Harald Skjelbred i Oslo politidistrikt til NTB.

- De elleve er innbrakt for å klarlegge om det er skjedd noe straffbart forsøk på skadeverk, opplyser jourhavende politiadvokat Erik Dammen i Oslo politidistrikt.

Det er foreløpig usikkert hvor lenge politiet vil holde på de elleve.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling