Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 personer drept da overlasset Texas-pickup krasjet i to trær

23 personer, blant annet flere barn, satt i samme bil.

DØDULYKKE: 11 personer ble drept i ulykka, da bilen krasjet inn i disse trærne. Foto: Texas Department Of Public Safety/Handout
DØDULYKKE: 11 personer ble drept i ulykka, da bilen krasjet inn i disse trærne. Foto: Texas Department Of Public Safety/Handout Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 11 personer er bekreftet omkommet etter en voldsom bilulykke søndag morgen lokal tid i ødemarka sør i delstaten Texas i USA, melder nyhetsbyrået AP.

12 andre personer skal være skadet, flere av dem alvorlig. Ifølge delstatsmyndighetene var det én overlastet Ford-pickup som av ukjente årsaker har kjørt av veien og krasjet med to trær.

Ifølge San Antonio Express-News var det personer i ulik alder i bilen, blant annet flere barn.

En mann som hevder å være bilens sjåfør overlevde. Ifølge Gerald Bryant, talsperson for det lokale politiet, ble det funnet seks døde personer inne i bilen og ytterligere fem i umiddelbar nærheten utenfor.

De overlevende er ifølge lokalavisa fortsatt ikke identifisert. Flere av dem er kjørt til sykehus.

Bryant sier de forløpig ikke vet hva som forårsaket ulykka, men at den kjørte av veien og traff to trær. Bilen er registrert i Houston.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media