Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

11 til sykehus etter storbrann i Trondheim

44 personer evakuert.

Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elleve personer ble sendt til St. Olavs for behandling og 44 personer ble evakuert, da det natt til onsdag begynte å brenne i et rekkehuskompleks på Risvollan i Trondheim.

Ingen av de elleve er alvorlig skadd, opplyser politiet. Fire leiligheter i rekkehuskomplekset ble totalskadd i brannen. Brannmannskapene har gått gjennom de fire leilighetene uten å finne noen personer.

- Vi har kontroll på alle beboerne i tre av de fire leilighetene. Det ser ut til at beboerne i den siste leiligheten er bortreist. Bilen deres er ikke på plass, sier operasjonsleder Tore Kyllo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om brannen klokken 2.13. Ved 4.30-tiden var brannen slokket.

- Brannen er slokket, men etterslokkingen vil pågå fram til ved 6-tiden, sier Kyllo.

Da brannmannskapene kom fram var bygningen overtent og de konsentrerte seg derfor om å hindre spredning.

Bygningen som brant er et rekkehuskompleks i tre-fire etasjer. De evakuerte ble sendt i drosjer og minibusser til Royal Garden hotell, som kommunen bruker ved kriser, opplyser politiet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling