11 ulykker på to uker

LARVIK (Dagbladet): Mindre enn et døgn etter forrige alvorlige trafikkulykke, smalt det igjen på de trafikkfarlige Vestfold-veiene. En 49 år gammel kvinne pådro seg alvorlige skader etter å ha kollidert med en lastebil fra Posten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste 13 dagene har det skjedd hele elleve alvorlige trafikkulykker på hovedveiene i feriefylket.

Ved 08.30-tida i går morges fikk politiet i Larvik melding om en alvorlig trafikkulykke på riksvei 40 ved Grinda utenfor byen. En mindre personbil hadde kollidert med en lastebil fra Posten.

Fastklemt

Den 49 år gamle kvinnen ble sittende fastklemt, måtte skjæres løs og ble deretter kjørt med sykebil til Vestfold sentralsykehus (VSS) i Tønsberg. Den 25 år gamle postsjåføren slapp fra ulykken uten synlige skader.

Sammenstøtet mellom de to bilene var så kraftig at bilene ble slengt til hver side av veien. Lastebilen traff en lysmast som knakk tvert av. Kvinnen har hatt flaks som ikke mistet livet i ulykken. Politiet vet ennå ikke hva som var årsaken til ulykken.

Mange ulykker

Sykehuset opplyser at kvinnen har pådradd seg en del bruddskader - men det skal ikke være fare for livet.

I løpet av juli har det vært svært mange alvorlige trafikkulykker på de feriefylte Vestfold-veiene. Mindre enn et døgn før gårsdagens sammenstøt på riksvei 40, var det en alvorlig trafikkulykke på E 18 ved Bommestad utenfor Larvik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer