STERKT BERØRT:  Lardal kommune har om lag 2500 innbyggere, og mange er berørt av denne ulykken. Ordfører Liv Grinde sier kommunens kriseteam, ledet av kommunelegen, nå ivaretar de pårørende. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
STERKT BERØRT: Lardal kommune har om lag 2500 innbyggere, og mange er berørt av denne ulykken. Ordfører Liv Grinde sier kommunens kriseteam, ledet av kommunelegen, nå ivaretar de pårørende. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

12 år gammel jente døde i skyteulykke

- Ingen holdepunkter for å si at dette er noe annet enn en tragisk ulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk klokka 16.30 tirsdag melding om at en 12 år gammel jente var funnet død i sitt hjem etter en skyteulykke i Lardal kommune.

- Alt tyder på at jenta har vært alene da skudd gikk av, og vi har ingen holdepunkter for å si at dette er noe annet enn en tragisk ulykke, opplyser operasjonsleder Tormod Kristiansen i Vestfold politidistrikt. 

Kommunens kriseteam er varslet og de pårørende blir ivaretatt av helsepersonell.

- Nå er politiet på stedet og jobber med å samle informasjon for å finne ut hva som har skjedd, sier politiadvokat Pernille Flage ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Tirsdagens kommunestyremøte er avlyst, opplyser Lardal kommune.

- Vi har avlyst kommunestyremøtet på grunn av dette. Kriseteamet er nå i gang, og er ledet av kommunelegen. Vi fikk vite om dette klokka 18.30, så det viktigste nå er å ivareta de pårørende. Dette er veldig tragisk, sier ordfører Liv Grinde i Lardal kommune til Dagbladet.