12-åring beit krokodille i nesa

Den fire meter lange krokodillen glefset seg fast i armen til Sam West (12). Men den rådsnare gutten ble reddet av sin kraftige kjeve og en videofilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten holdt på å bli krokodillemiddag da han var ute og snorklet nordvest i Australia. Den svære krokodillen angrep først én gang, men trakk seg tilbake da Sam slo den.

Så gikk den til angrep igjen.

- Jeg knyttet begge nevene. Men krokodillen skjøt fart kjempefort. Begge hendene hans ble fanget inne i krokodille-gapet. Det var forferdelig vondt, sier han

Beit den i nesa

Sam var sikker på at han kom til å drukne.

- Jeg holdt på å dø, og lurte på hva jeg kunne gjøre. Så jeg bøyde meg framover og presset munnen mot snuten til krokodillen. Jeg beit så hardt jeg bare greide. Krokodillen hadde armen min i munnen, jeg hadde snuten hans i munnen.

Det syntes krokodillen var rått parti. Den trakk seg tilbake, før den gjorde et siste forsøk på å sikre seg en munnfull.

- Krokodillen fikk tak i venstrearmen min, og beit seg fast. Da husket jeg en scene fra filmen 'Deep Blue Sea'. Jeg presset en finger inn i øyet på den flere ganger. Til slutt presset jeg i flere sekunder. Da stakk den av, sier Sam.

Utrolig flaks

- Hvis jeg ikke hadde sett filmen 'Deep Blue Sea', og husket historien, ville jeg vært død. Det er helt sikkert.

Den australske krokodilleeksperten Graham Webb sier til nettavisa AllAfrica at Sam hadde utrolig flaks.

- Det ville ikke tatt mer enn noen sekunder før krokodillen hadde begynte å rulle rundt med Sam til han hadde druknet. Så ville han blitt spist.